Deel deze vacature via:

Financieel Adviseur Hypotheken in 't Gooi

’t Gooi

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

’t Gooi

32 – 40 uur

Medior – Senior

Loondienst

Namens een onafhankelijk intermediair – met meerdere vestigingen in het land – is Kraai Recruitment (voor de vestiging in ’t Gooi) op zoek naar een Financieel Adviseur Hypotheken.

 • uitstekend salaris
 • bonus
 • auto, telefoon, laptop
 • flexibele werktijden mogelijk

Als hypotheekadviseur help jij je klanten aan de beste deal voor de hypotheek. Je opereert zelfstandig en wordt ondersteund door een ervaren binnendienst. Jij kunt je dus volledig focussen op het beste advies voor je klant!

Een sterk vernieuwende en hard groeiende organisatie, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden …. waar wacht je nog op?

Wat mag jij verwachten?

Je gaat aan de slag bij een zeer innovatieve organisatie, gericht op geldadvies in de breedste zin van het woord. Klanten kunnen bij hen terecht voor een hypotheek, advies omtrent verzekeringen en pensioen, hun belastingaangifte en zelfs advies bij echtscheiding. Dat doen ze vanuit een groot aantal eigen vestigingen; ook maken enkele franchisenemers onderdeel uit van de club.

Vanuit jouw functie focus jij je op het geven van een gedegen, toekomstbestendig financieel advies. Afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring kun je hierbij rekenen op een zeer goed basissalaris (tot wel € 5.000,- op basis van FT), een bonusregeling en verder alle middelen (auto, telefoon, laptop) om je werk op topniveau uit te voeren.

Een profielschets van de ideale kandidaat

Je begeleidt de klant bij een belangrijk proces, waarbij accuraatheid, klantgerichtheid en vertrouwen belangrijke eigenschappen zijn. Je bent een representatieve, positief ingestelde collega, gericht op samenwerken; je kunt echter ook zeer goed zelfstandig uit de voeten. Met een commerciële instelling ben je gericht op het vinden van een oplossing.

En dan nog even het afvinklijstje ….

 • een HBO werk-, denk- en communiceerniveau
 • de juiste WFT certificering (minimaal Basis en Hypothecair Krediet en Vermogen)
 • werkervaring bij een tussenpersoon is gewenst

Is dit toch niet helemaal de functie die je zoekt, abonneer je dan op de WhatsApp Kanaalpagina van Kraai Recruitment:

Is dit toch niet helemaal de baan die je zoekt?

Wees je ervan bewust dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld zonder dat er een vacature(tekst) wordt gepubliceerd.

Wil je ook daarvan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in!

Is dit jouw nieuwe functie?

Als Adviseur Hypotheken begeleid jij je klanten bij het maken van de beste keuze voor hun hypotheek. Hierin staat niet het product centraal, maar de uitdaging van de klant. Als adviseur begrijp je dat een hypotheek voor je klanten nogal iets is en kun je je verplaatsen in hun situatie. Je hebt genoeg kennis en ervaring om creatief en in oplossingen te denken. Met meer dan 35 geldverstrekkers in de boeken heb je dan ook alle munitie om je klant van het beste advies te voorzien.

Je hebt een neus voor cross-sellmogelijkheden en je bent in staat om die kansen door te spelen naar je collega’s, zodat de relaties worden voorzien van een zo breed mogelijk advies.

Als jouw klant tevreden is met je advies, draag je het dossier over aan de zeer ervaren professionele binnendienst, die de afhandeling vervolgens op zich neemt.

Is dit jouw nieuwe job? Dan komen wij graag met jou in contact.
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Heb je vragen over deze vacature?

06 2788 1582

Stuur een e-mail naar: robert@kraai-recruitment.nl

Stuur een bericht via WhatsApp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

Robert Kreikamp

06 2788 1582

Mail je vraag

Stuur een appje

Solliciteer

  Hoe ben je bereikbaar?


  Upload je cv

  Upload (wanneer je dat wilt) je motivatie

  × Vraag het Kraai